Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
FAQ
Hoe werken de arrangementen die op Party arrangementen vermeld staan?

De arrangementen die op Party arrangementen zijn samengesteld zijn standaard arrangementen op basis van de prijs die vermeld staat op de pagina. De prijzen zijn exclusief btw en zijn afhankelijk van het aantal gasten. Meestal zak de prijs p.p. wanneer u het arrangement boekt met meer gasten. Wilt u weten wat een arrangement kost voor een bepaald aantal gasten dan kunt u de prijs opvragen via het offerte formulier op de pagina van het arrangement.

Hoe werkt Partyservice Nederland?

Partyservice Nederland werkt met precisie, netjes, schoon en met oog voor detail. Daarnaast werken wij met de beste spullen, de verste producten en goed opgeleide mensen. Wij zullen er voor zorgen dat ieder evenement groot of klein een succes zult worden!

Kan ik vrijblijvend een van de locaties komen bezichtigen?

Locaties vrijblijvend bezichtigen is geen enkel probleem. Door de locatie eerst samen te bezichtigen is een offerte uitbrengen op basis van uw wensen makkelijker. Neem contact op met een van onze werknemers om een afspraak in te plannen via info@partservice.nl of telefonisch via 0900-2353337.

Waar is Partyservice Nederland actief met bedrijfsevenementen?

Partyservice Nederland is actief in Nederland, Duitsland en Vlaanderen. Onze schepen bevinden zich in Rotterdam en onze hoofdkantoor bevind zich in Oude Tonge. Daarnaast bevinden vele evenementenlocatie’s zich in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Partyservice Nederland is dan ook voornamelijk werkzaam in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Buiten onze eigen locatie’s komen wij graag op uw locatie uw bedrijfsevenement verzorgen!

Waar is partyservice Nederland gevestigd?

Partyservice Nederland zit gevestigd in Oude Tonge en in Rotterdam. Onze eigen Partyschepen De Ameland en De Beren Boot liggen in de Parkhaven te Rotterdam. Een afspraak maken met uw contactpersoon is mogelijk in zowel Oude Tonge als Rotterdam.

Catering bestellingen zijn op te halen vanuit Oude Tonge op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bestelling afhalen in Rotterdam of Oostvoorne is mogelijk op afspraak.

Wanneer is Partyservice Nederland bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:15 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd mailen via info@partyservice.nl. Wij streven er naar om uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. Is het dringend? Neem dan even telefonisch contact op via 0900 – 2353337.

Wat is de werkkostenregeling?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter valleDe werkkostenregeling (WKR) is een regeling voor vergoedingen en verstrekkingen van werkgever naar werknemer met als doel vermindering van administratieve lasten. Met de WKR is het mogelijk maximaal 1,2% (de vrije ruimte) van het totale fiscale loon te besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Daarnaast kunnen bepaalde zaken onbelast worden vergoed, verstrekt of ter beschikking worden gesteld. Dit betreft de zogenaamde gerichte vrijstellingen. De gerichte vrijstellingen gaan niet ten koste van de vrije ruimte. Dit geldt ook voor zogenaamde nihilwaarderingen. De WKR vervangt vorige regelingen en is met ingang van 1 januari 2015 voor alle werkgevers verplicht van toepassing.

Welke evenementen vallen sowieso niet onder de WKR? En welke evenementen wel?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Ook evenementen die ‘in huis’ (bedrijfspand/bedrijfsterrein/kantine/tent op parkeerplaats) worden georganiseerd, met entertainment, hapjes en drankjes, vallen niet onder de regeling. Dit houdt dus in dat u er geen belasting over betaalt en dat het ook niet ten laste van uw vrije ruimte komt. Organiseert u een zakelijke bijeenkomst/trainingsdag welke afgesloten wordt met een personeelsfeest wordt er een ‘knip’ in het evenement gemaakt waarbij het personeelsfeest (minus de reiskosten die men ook had gehad zonder personeelsfeest) wel onder de WKR valt en aldus vanuit de vrije ruimte betaald kan worden. Feestelijke evenementen voor medewerkers die extern georganiseerd worden, worden als beloning gezien en vallen wel onder de WKR (zoals een personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitje etc.). Maar hiervoor heeft u aldus de totale som van 1,2% van het fiscale loon van alle medewerkers ter beschikking. In de praktijk wordt dit bedrag lang niet altijd aangewend en verandert er aldus weinig aan de financiële situatie, in vergelijk met vóór de WKR.

Welke kosten zijn er verbonden aan het opstellen van een op maat gemaakte offerte?

Een standaard prijsopgave/offerte is geheel gratis. Zodra er maatwerk aan te pas komt is er een mogelijkheid dat de kosten voor het aantal personeelsuren in rekening wordt gebracht. Maatwerk offerte’s komen meestal voor bij externe locatie’s of op maat gemaakte arrangementen buiten onze standaard arrangementen die wij kunnen aanbieden. Informeer even bij uw contactpersoon of het gaat om een maatwerk offerte.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

De prijzen die vermeld staan op onze website’s zijn exclusief 6% en 21% btw. Indien de prijzen inclusief btw zijn zal dit vermeld staan bij de omschrijving. Twijfelt u over de prijs? Laat de prijs dan even na kijken door van onze medewerkers.