Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
De Beren Boot exclusief afhuren

De Brandaris is als Partyboot en Restaurantschip uniek voor Rotterdam!
Bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants. Maar de Brandaris is veel meer! Zij is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten, een gezellige feest avond of familie feest. Dit alles kan met of zonder buffet. De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland.
Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages. Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven. Op de begane grond, de VoorSalon met Bar en de AchterSalon met een buffet lift. Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de BovenSalon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.
Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyboot de Brandaris.
Partyschip De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties, lunches en feestavonden tot 150 gasten. Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.


Prijs: Vanaf € 29,95

Vanaf personen: 60 buiten de vaste vaartijden (minder gasten is mogelijk, prijs per persoon zal toenemen)

De duur: 2,5

Bijzonder kenmerken:

Wil je jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest vieren op de Beren Boot? Dat kan! De Beren Boot is speciaal af te huren voor grote groepen. Dit kan zowel op de vaste vaartijden als hierbuiten.

 

Buiten de vaste vaartijden kost het afhuren van
de Beren Boot: € 1.797,-
(t/m 60 personen en € 29,95 per extra persoon).

 

Binnen de vaste vaartijden kost het afhuren van
de Beren Boot: € 2.995,-
(t/m 100 personen en € 29,95 per extra persoon).

 

Deze genoemde prijzen zijn inclusief een rondvaart van 2,5 uur en het Berenbuffet.

Naast het Berenbuffet zijn er ook andere diverse culinaire invullingen mogelijk.

 

Inschepen: De Brandaris ligt normaal in de Parkhaven Rotterdam. Eventueel kunnen wij ook naar uw locatie komen. Vraag onze collega naar de extra kosten hiervoor.

Landelijk telefoonnummer 0187-642090