Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
Exclusieve afhuur De Ameland met ”De Loveboot Around The World”

Kom en beleef het meest gezelligste avondje van Rotterdam! Vele duizenden gasten gingen u al voor en nu de nieuwste show op het water…De Loveboot around the World!

De gezellige Amerikaanse televisieserie die zich op een cruiseschip afspeelden was een heuse beleving. Maar wij hebben een Rotterdamse Loveboot! Captain Johnny Stubbing zal samen met zijn zangeressen de avond vullen met de gezelligste klassiekers. Waan je in het bruine café van De Loveboot met meezingers, of stap terug in de tijd met de dance en disco classics of ontmoet Elvis die speciaal nog één keer zijn hits brengt.

Heerlijk genieten van de rondvaart door de grootse en mooiste haven van Europa ! Een heerlijke show wordt gebracht door super entertainer Johnny Valentino en zijn crew, bekend van zijn optredens door heel de wereld en zijn Engelse en Hollandse hits.
Een avond om nooit te vergeten, waar je samen naartoe kunt, met je bedrijf, vier je verjaardag of vrijgezellenfeest, alles kan op het grootste partyschip van Rotterdam De Ameland, de Marlina of op het gezelligste varende restaurant: De Brandaris!


Prijs: Ticket inclusief buffet & exclusief drankenarrangement €59,50 Ticket inclusief buffet en drankenarrangement € 79,50

Vanaf personen: 70 tot 250 (meer gasten in overleg)

De duur: 4,5

Bijzonder kenmerken:

Arrangement inclusief:
ontvangst met cocktail van Bartender Isaac Washington
Knabbelgarnituur op tafel
Captains buffet
Dessert
Bittergarnituur
Live entertainment
Havencruise

Drankjes kunnen genuttigd worden op nacalculatie of met een drankenarrangement.

 

Inschepen: De Ameland ligt normaal in de Parkhaven Rotterdam. Eventueel kunnen wij ook naar uw locatie komen. Vraag onze collega naar de extra kosten hiervoor.

 

Tijden:
Wanneer u De Ameland voor uw exclusieve feest afhuurt heeft u zelf de mogelijkheid de tijden van de afvaart in te vullen. De show inclusief inschepen duurt gemiddeld 4,5 uur. Eventueel is het mogelijk de avond te verlengen met bijv. een DJ.

Landelijk telefoonnummer 0187-642090