Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
Exclusieve afhuur De Ameland met ”Sterren aan de Maas”

Eten met sterren! Uw Gastheer en Gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn.
U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meerzangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vind u dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor u enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken.
Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze, kies smaakvolle gerechten die u wil horen en verdien een ster voor ‘de Ameland’.


Prijs: Afhankelijk van het aantal gasten

Vanaf personen: 70 tot 250 (meer gasten in overleg)

De duur: 4,5

Bijzonder kenmerken:

 

Arrangement inclusief:

ontvangst met voorgerecht
Warm – Koud buffet
Dessert
Bittergarnituur
Live entertainment
Havencruise

Drankjes kunnen genuttigd worden op nacalculatie of met een drankenarrangement.

 

Inschepen: De Ameland ligt normaal in de Parkhaven Rotterdam. Eventueel kunnen wij ook naar uw locatie komen. Vraag onze collega naar de extra kosten hiervoor.

 

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
23:00 uur Einde avond

Wanneer u De Ameland voor uw exclusieve feest afhuurt heeft u zelf de mogelijkheid de tijden van de afvaart in te vullen. De show inclusief inschepen duurt gemiddeld 4,5 uur. Eventueel is het mogelijk de avond te verlengen met bijv. een DJ.

Landelijk telefoonnummer 0187-642090