Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
Rondvaart “Europoort“ – duur 90 minuten – Vanuit Hoek van Holland

Deze rondvaart brengt u naar het Europoortgebied met extra aandacht voor de Europahaven. U ziet een grote verscheidenheid aan diverse industrieën zoals container- en ertsoverslagbedrijven. U zult schepen zien groter dan een flatgebouw. Na deze rondvaart heeft u een goede indruk van een van de grootste havens van Rotterdam.


Prijs: € 17,50 volwassene, € 12,50 kind, € 15,80 senior (65+)

Vanaf personen: 2 personen tot maximaal 400 personen

De duur: 90 minuten

Bijzonder kenmerken:

Voorkom teleurstelling: een rondvaart kan volgeboekt zijn, of juist te weinig deelnemers hebben, of i.v.m. exclusieve afhuur niet toegankelijk. Belt u dus tevoren! (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur)

Reserveren via telefoonnummer: 0174-820374 of via info@rondvaarteuropoort.nl.

Afvaarten vinden alleen plaats bij een minimum deelname van ongeveer 45 personen, of per gereserveerd gezelschap/  bus. De kassa van Rondvaart Europoort is aan boord van het schip, of via de balie van het Keringhuis. Er is een aparte parkeerplaats vlakbij het schip voor mindervaliden.
Groepskorting, studententarieven en schoolreis-arrangementen (zowel middelbaar- als basisonderwijs) op aanvraag.   De genoemde vaartijden zijn inclusief in en ontschepen.

Landelijk telefoonnummer 0187-642090