Partyarrangementen -Bedrijfsuitje|Dagje weg|Avondje uit|Pesoneelsfeest

Snel Contact
Rondvaart “Tweede Maasvlakte” – duur 2½ uur – Vanuit Hoek van Holland

U maakt kennis met het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM, en Euromax. Met dit nieuwe, in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare werd de Rotterdamse haven 20% groter en is bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. Tevens heeft u goed zicht op het enorme hefschip Pioneering Spirit (voorheen Pieter Schelte) dat in 2015 op de Tweede Maasvlakte wordt afgebouwd, zeker nu wij toestemming hebben om in de nabijheid van het schip in de prinses Alexiahaven te komen. Ook tijdens deze rondvaart krijgen we regelmatig zeehondjes voor de lens.


Prijs: € 24,75 volwassene, € 18,75 kind, €23,25 senior (65+)

Vanaf personen: vanaf 2 personen tot 400 personen

De duur: 2,5 uur

Bijzonder kenmerken:

Voorkom teleurstelling: een rondvaart kan volgeboekt zijn, of juist te weinig deelnemers hebben, of i.v.m. exclusieve afhuur niet toegankelijk. Belt u dus tevoren! (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur)

Reserveren via telefoonnummer: 0174-820374 of via info@rondvaarteuropoort.nl.

Afvaarten vinden alleen plaats bij een minimum deelname van ongeveer 45 personen, of per gereserveerd gezelschap/  bus. De kassa van Rondvaart Europoort is aan boord van het schip, of via de balie van het Keringhuis. Er is een aparte parkeerplaats vlakbij het schip voor mindervaliden.
Groepskorting, studententarieven en schoolreis-arrangementen (zowel middelbaar- als basisonderwijs) op aanvraag.   De genoemde vaartijden zijn inclusief in en ontschepen.

Landelijk telefoonnummer 0187-642090